Відомий український співак, волонтер та активний громадський діяч Арсен Мірзоян навіть у метушні важливих справ знаходить час, щоб порадувати свою кохану дружину Тоню Матвієнко. Пара вже більше року дає концерти, влаштовує грошові збори, щоб усіляко допомогти нашим військовим, щоб вони мали все необхідне.

Цього разу Тоня Матвієнко показала свого коханого чоловіка, який у мирний час, окрім музичних концертів, влаштовував ще й тривалі забіги українською столицею у дуже цікавій ситуації.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тоні Матвієнко з Арсеном Мірзояном у мережі Instagram.

Stories Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram
Stories Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram

Арсен Мірзоян, подорожуючи країною у своїх важливих волонтерських справах, виявив на одній чи то заправній станції, чи то в кафе - дуже цікавий десерт, який називається просто "Тоня".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Можна тільки здогадатися, чи з'їв Арсен Мірзоян цей десерт, чи все ж таки збереже, щоб перекусити разом зі своєю дружиною. Ось такі пригоди іноді трапляються в артистів.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що у березні цього року Арсен Мірзоян побував у місті Бахмут. Тут артист провів міні-концерт із гітарою в руках для захисників із 93-ї бригади. Арсен Мірзоян не боїться їздити навіть на лінію фронту, що доводить ще з 2014 року.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко похвалилася днем ​​народження і показала дочку Арсена Мірзояна: "Я тебе благаю".

Раніше повідомлялося, дай бог кожному: як виглядає Ніна Матвієнко у свої 75 років.

Також Ніна Матвієнко не змогла змовчати, це мають почути всі українці: "Згадаймо разом зі сльозами...".