Неповторна Надя Дорофєєва поділилася публікацією у мережі на честь свого дня народження та звернулася до українців.

Відповідну посаду Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories
Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories

"Сьогодні мій день народження. Найсумніший день народження… Мені як ніколи приємно відчувати турботу, підтримку, чути добрі слова. Вже майже два місяці ми бачимо як вся Україна перероджується, кожен стає сміливішим, мудрішим, міцнішим. І в мені відбувається це переродження. Правда - ми вже не будемо колишніми ніколи! Стільки років я отримувала любов від мільйонів фанатів. А зараз, у цих страшних обставинах, відчуваю гостру необхідність віддавати. Це головний подарунок для мене!" , – підписала публікацію українська артистка.

Надя Дорофєєва, кадр з відео
Надя Дорофєєва, кадр з відео

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також Надя Дорофєєва публічно заявила про те, що вона робитиме все можливе, що в її силах. Вона продовжуватиме виступати, щоб збирати гроші на допомогу для України під час жахливої ​​війни.

"А поки що... Я продовжу виступати на благодійних концертах, збираючи кошти для допомоги Україні та українцям, віддаватися, щоб побачити ваші посмішки та наповнені сльозами очі. на одній хвилі. Готую нові треки та дует – дуже хочеться скоріше поділитися з вами цією особливою піснею українською мовою .

Українці оцінили таке прагнення Наді та вирішили написати слова з підтримкою та привітаннями.

"Улюблена, з Днем народження!! Найтепліші побажання тобі та рідним", "Надя, обіймаю і ніжно цілую" , - вітають українці.

Коментарі на пост Наді Дорофєєвої в Instagram
Коментарі на пост Наді Дорофєєвої в Instagram

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва нарешті показала малюка, не випускає з рук: "Це ніколи не замінить будинок".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва спіймала весняне загострення, тепер серцю не накажеш: "Хочу так любити...".