Після повномасштабного вторгнення росії на територію України на підтримку нашої країни об'єднався практично весь світ.

Багато громадян виходять на протести та жертвують гроші на допомогу українцям. До того ж, Україну підтримує і чимало світових зірок, не даючи світові забути про наші проблеми.

Біллі Айліш і прапор України
Біллі Айліш і прапор України

Якось пост на підтримку українців виклала наречена колишньої співачки Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу. На своїй особистій сторінці в Instagram київська візажистка Лілія опублікувала фотографію за допомогою програми, додавши до неї прапор України.

Наречена Мурата Налчаджіоглу вирішила ніяк не підписувати фотографію, залишивши під нею два серця синього та жовтого кольору, що символізує український прапор.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скріншот допису Лілії
Скріншот допису Лілії

Підписники Лілії у коментарях підтримали дівчину та побажали скоріше повернутися додому і щоб в Україні запанував світ.

"Ліліє, знаю вам зараз важко, ви далеко від дому, від свого міста, від своєї країни, бажаю вам якнайшвидше повернутися додому, щоб усе заспокоїлося, щоб припинилася ця трагедія, бережіть себе та свою родину , здоров'я вам", - зазначила одна з передплатниць.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Колишня Мурата Налчаджіоглу Ані Лорак ніяк не висловилася за підтримку України. Вона не зазначила, що саме росія напала на Україну та зайняла мовчазну позицію. Більше того, Ані Лорак нещодавно порушила мовчання та розповіла казку про те, що вона "людина мистецтва поза політикою" і переконана, що українці ще вибачатимуться за своє ставлення до неї.

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю
Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

Нагадаємо, що колишній чоловік Ані Лорак "розлютив" українців великими формами нареченої та відпочинком у Домінікані.

Раніше ми повідомляли, що Мурат Налчаджіоглу вкотре вказав Ані Лорак на її місце - покинула в такий час.