Відома українська співачка Анастасія Каменських, яка минулого року вирушила за океан, щоб якнайбільше людей почуло про трагедію в Україні.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно дівчина зараз ділиться інформацією, яка може допомогти нашій країні та її мешканцям.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Якийсь час тому співачка відвідала головну латиноамериканську музичну премію, де всі змогли почути її біль, та заклики про допомогу.

"Зараз важливо говорити всіма можливими способами про Україну. Тому на @latinamas я була в пальті, яке моя @annchuk власноручно розписала важливими посланнями світу" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, зробила його самостійно колишня дружина Позитива, з якою Настя вже багато років є близькими подругами. На цьому пальті можна зустріти такі фрази, як: Ukraine is freedom. Freedom is Ukraine; Stand with Ukraine; Stop the war.

Окрім численних інтерв'ю, Настя Каменських виступила на сцені з легендарними артистами Black Eyed Peas.

Цей виступ був присвячений підтримці українського народу та героїв, які героїчно борються на фронті, та сміливо відстоюють рідні землі від російських окупантів. У цей час масштабний номер супроводжувався емоційними кадрами нищівної війни та постраждалими мирними жителями у зруйнованих містах.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, яку страшну "штуковину" їй засунули в рот і жалібно "заскулила": "Щодня".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських розповіла правду про стосунки з Потапом: "Не розлучились. Поки що".