Російські силовики відкрили кримінальну справу проти найвідомішої в росії інфоциганки, королеви "Марафонів Бажань" Олени Бліновської за ухилення від сплати податків.

Олена Бліновська — російська блогерка та авторка так званих "Марафонів бажань", які приносять Бліновській значні прибутки за рахунок широкої аудиторії підписників. У Instagram Бліновської більше 5,3 мільйонів підписників.

її звинувачують у тому, що вона занизила отримані доходи і не виплатила податок на загальну суму понад 918 млн. рублів за період з 2019 по 2021 рік.

Олена Бліновська належить до списку тих росіян, що "мовчанням" підтримала кривавий кремлівський режим.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Протягом двох років, Бліновська успішно обходила систему сплати податків. Готівку, авторка "Марафону бажань" та її команда пробивали через 18 організацій, що допомагало обходити податкову систему.

Бліновску затримали недалеко біля кордону з Білоруссю в орендованому Майбасі з квитками на руках.

Справу проти Бліновської відкрили на передодні її від'їзду. Очевидно що хтось встигнув попередити її про затримання. Бліновська не роздумуючи купила квитки, орендувала машину та намагалася виїхати з країни. Під Смоленськом Бліновську затримали.


Нагадаємо, "Приїжджайте, гуляйте...": путінський трясолоб Омеляненко привіз "російську" землю в Дубай, а збирався на Донбас.

Раніше повідомлялося, доспівали: Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадниками України офіційно, як покарають "зірок".

Також, актор Пореченков, який розважався на фронті, тепер переконує російських бабусь сидіти у підвалах.