З початку військового вторгнення рф на територію суверенної України співачка Ані Лорак не промовила і слівця ні про рідну країну, ні про Чернівецьку область, де вона народилася.

Це, можливо, когось не здивує, адже Кароліна давно проживає в Росії, особливо не виступаючи в рідній Україні, але такі виконавці, як Світлана Лобода, Іван Дорн та Макс Барських змогли обрати Батьківщину, а не гроші.

Зовсім недавно Ані Лорак "воскресла", давши інтерв'ю російським ЗМІ, заявивши, що вона "людина мистецтва", а українці взагалі вибачатимуться за те, що її образили.

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю
Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

Українські зірки масово засуджують своїх колег по цеху, які обрали бік мовчазної підтримки путінського режиму. Однією з таких виявилася і учасниця шоу "Холостячка", 2-й сезон Злата Огнєвіч. Вона у нестямі від відсутньої позиції Ані Лорак. Про це вона розповіла в інтерв'ю Ростиславу Калацінському.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мій шок був щодо Ані Лорак. Це такий шок із болем разом, тому що я можу чекати від інших артистів якоїсь реакції іншої, але від Ані Лорак це було боляче дізнатися. І побачити, що вона дерево кохання і на це дерево злітаються пташки. Ну, пташки коли прилітають, вони різними на цьому дереві займаються" - ділиться Злата.

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

Огнєвіч запропонували залишити всі дерева кохання там, де вони є і не витрачати на них свою енергію, адже війна виявляє якості людей, їхню позицію, людяність. І ця війна виявляє всіх нас: як громадських людей, і звичайних.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч опинилася біля епіцентру вибуху - витримає не кожен: "Залякати якимсь оркам із країни болота".

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в рф: "Прийде той час".