Співак розповіла, що зупиниться у Віндзорському замку під час свого візиту до Великобританії у травні.

"Я дуже схвильована, - сказала 38-річний суддя "Американського ідола". - Можливо, я багато поститиму, бо насправді буду в замку. Це дико".

Кеті Перрі
Кеті Перрі

Далі Перрі розповіла виданню дуже царствене запрошення, яке вона отримала від 74-річного монарха.

"Це було схоже на скоропис, який я ніколи не бачила раніше" , - пояснив виконавиця пісні "Dark Horse"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вона зазначила, що для неї буде честю відсвяткувати коронацію Чарльза через вісім місяців після смерті королеви Єлизавети II.

"Я є послом одного з його фондів British Asian Trust, який насамперед займається припиненням торгівлі дітьми... і це збіглося з усіма моїми цінностями, коли він попросив мене заспівати", - пояснила вона.

Король Чарльз III, кадр з відео
Король Чарльз III, кадр з відео

Перрі виступила із цією заявою, коли 14 квітня стало відомо, що вона буде однією з виконавиць, які співатимуть на коронаційному концерті 7 травня.

Лайонел Річі, Андреа Бочеллі, британський поп-гурт Take That, сер Брін Терфель, Фрейя Райдінгс та Алексіс Френч також вийдуть на сцену, незважаючи на те, що низка інших артистів відмовилася.

У березні журнал Rolling Stone повідомив, що Адель, Елтон Джон, Роббі Вільямс та Spice Girls відхилили пропозиції палацу.

Адель, кадр із кліпу "Easy on Me"
Адель, кадр із кліпу "Easy on Me"

Примітно, що на заході також не буде присутня дружина принца Гаррі Меган Маркл.

Хоча Букінгемський палац раніше підтвердив, що 38-річний герцог Сассекський прийняв запрошення батька, його дружина залишається в Каліфорнії з двома дітьми — сином 3-річним Арчі та однорічною дочкою Лілібет.

"Меган ніяк не могла пропустити 4-й день народження свого сина", - сказало джерело Page Six у той час, оскільки церемонія збігається з днем ​​народження Арчі.

Меган Маркл й Арчі, скріншот відео
Меган Маркл й Арчі, скріншот відео

Нагадаємо, що Кеті Перрі приголомшує, зображуючи Мадонну у глибокому шовковому корсеті.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі розлучається з Меган Маркл через коронацію Чарльза III, у палаці тріумфують: "Можливість втрачена і не буде відновлена".