Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер на шоу "Я люблю Україну" зазнала неймовірного стресу і сорому через те, що не змогла правильно відповісти на задані запитання. Здавалося б, вони елементарні, але співачка настільки розгубилася, що все забула. Про це Анна розповіла в Insta Stories.

"Зганьбилася на всю країну", - написала вона.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Артистка не могла згадати дату, коли Україна стала незалежною державою, а також хто зображений на банкноті номіналом 5 гривень. Ще вона забула чи не знала, як називається парламент нашої країни. Єдине, на що спромоглася відповісти Анна – це коли виконують колядки.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дантес, Зібров та інші зірки, які брали участь у шоу, намагалися підтримати Трінчер. Однак їхні очі розплющувалися все ширше від шоку через те, що вона не могла зібратися.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Зірка зазначила, що всі бояться таких ганебних моментів, але свій ступор вона пояснила сильним хвилюванням та "синдромом відмінниці". Трінчер відчула себе школяркою, якій треба було відповідати перед усіма біля дошки. Проте ситуацію вона сприйняла адеквально та чесно зізналася, що їй було соромно.

"У мене пітніють руки. Я переживаю. Через те, що дуже хочу виграти і не підвести команду - забуваю все", - додала Анна.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Раніше ми писали про те, що зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер показала ті самі потрібні обійми - цього разу без Волошина: "Повертайся..."

Як повідомляв Знай.ua, обличчя Анни Трінчер змінилося до невпізнання після операції: "Дивитись на себе неможливо"

Також портал Знай.ua писав, "Найстрашніше, я боюся...": Анна Трінчер зізналася, що ледве пережила знущання коханого