Відома українська виконавиця Тіна Кароль викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно ми стали свідками досить неприємної ситуації, як для її фанатів, так і для самої артистки. Адже сталася прем'єра нової пісні... яку слідом довелося видалити разом із кліпом, бо у його створенні брали участь росіяни. І Тіна про це не знала.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль вирішила видалити з усіх майданчиків свій новий кліп на пісню Honey & Мед, заявивши, що її репутація для неї дуже важлива, адже вона співає та працює в Україні.

"Я люблю цю державу і вже давно поставила національні інтереси вище за свої", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Найнеприємніше у всій цій історії це те, що композиція та кліп були присвячені її покійному чоловікові Євгену Огіру. І презентація відбулася на річницю його смерті – 28 квітня 2023 року його виповнилося 10 років з того моменту, як його не стало.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Невідомим залишається те, як би відреагували українці, якби Тіна Кароль просто вибачилася за те, що ця робота була зроблена за допомогою росіян. Вона ж про це не знала.

Нагадаємо, Тіна Кароль злякалася Дьоміна і "обкликала" собакою: "Великих боюся"

Як повідомляв "Знай.uа", як виглядає будинок Тіни Кароль, який їй подарував чоловік перед смертю: презент за народження сина

Знай.ua писав, Тіна Кароль вирішила підняти моральний дух українців і запустила камеру в декольті: "Щоб світ побачив красу"