Українську співачку та учасницю "Х-фактора" Юлію Лущинську зараз активно обговорюють у мережі через її пісню "Гопак", яка не здобула великого успіху, м'яко кажучи. Але дівчину не бентежить хейт, вона продовжує займатися творчістю.

Більш того, Юлія Лущинська навіть виступає на сцені. Величезних концертних залів вона не збирає, але свою віддану аудиторію все ж таки має. А декілька днів тому артистка випустила ще одну пісню за назвою "Прокачу".

Юлія Лущинська, кадр із кліпу
Юлія Лущинська, кадр із кліпу

Так, з "гопачки" вона перетворилася на зухвалу та небезпечну "автогонщицю", яка хоче прокотити когось на своїй тачці. І навіть у такий пересічний текст Юлія вклала "сенс".

"Я дуже хочу, щоб ця пісня надихнула людей бути впевненими в собі, рухатися вперед у досягненні своїх цілей та мрій, незважаючи ні на що. Бо кожен із Вас за кермом свого життя", - заявила вона.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Щоб привернути до кліпу більше уваги, Лущинська покликала на зйомки популярних блогерів, серед яких був Олег Машуковський. Нещодавно вони опинилися в епіцентрі скандалу через погане ставлення до тварин в одеському готелі.

Блогери в одеському готелі з котиками, кадр з відео
Блогери в одеському готелі з котиками, кадр з відео

Українці вже відреагували на нову пісню дівчини, але не всім вона припала до душі.

"Відчуття, що ти кайфуєш від того, що тебе поносять, ти буквально робиш все для цього, як за методичкою", "Як же соромно за вас, Юліє. Ви хоча б з філологами проконсультувалися перед тим, як ось це у світ виригнути", - написали користувачі.

Коментарі до пісні Лущинської
Коментарі до пісні Лущинської

Нагадаємо, що "Гопачка" Юлія Лущинська заспівала нову "хитяру": "Випускайте, нам потрібні нові меми"

Раніше ми писали про те, що "Гопачка" Юлія Лущинська спробувала поцілувати "Дику дичку" Ханумака: "Думав, що гіршої не буде"