Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж Instagram та TikTok Оля Цибульська, яка буквально днями виявилася п'яною у льоху з чоловіком, продовжує ділитися зі своїми відданими фанатами особистими історіями.

Цього разу співачка вирішила розібратися з темою постійного стресу та моментами, коли після нервів болить голова. Спочатку співачка порадила пити ліки, але пізніше передумала і знайшла ще кілька способів перемогти мігрень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олі Цибульській у мережі Instagram.

"А яка (чергова) причина твоєї мігрені? Кажуть, у дівчат 30+ їх теж 30+. Особливо зараз. Мій рецепт - сон і "заспокійливе". А твій? PS. А краще звертайтеся до невролога і не займатися самоляканням із самолікуванням", - пише Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

У новому відео від артистки можна побачити дуже цікаву сценку, де Оля Цибульська вирішила дати кілька варіантів для своїх фанатів, з яких люди можуть вгадати, яка причина головного болю у зірки.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Співачка зробила акцент на віці, проте мігрені схильні не тільки до зрілих людей, а й підлітків і людей похилого віку.

Нагадаємо, "Під сиською?": Оля Цибульська закрила рота українкам, які забороняють своїм "улюбленим" виходити на вулицю.

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська розповіла, як виявилася п'яною у погребі з чоловіком: "Я завжди сплю від алкоголю".

Також, Оля Цибульська у тяжкому стані звернулася до українців: "Нітрохи почало аж нудити".