Дуже відома українська співачка, зірка соціальних мереж TikTok та Instagram, улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями зізналася, що піддавалася аб'юзу з боку старшого коханого кілька років тому, продовжує розповідати про свої романтичні пригоди.

Цього разу заміжня Ганна зацікавила своїх фанатів новим побаченням. Виявляється, що це побачення пройде без її чоловіка, і другою половинкою буде зовсім не представник чоловічої статі.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"І побачення не з моїм чоловіком... Це буде побачення з дівчиною. Досить давно виношую цю ідею, скоро подробиці", - поділилася зі своїми численними підписниками Анна Трінчер.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Можна помітити, що співачка написала це зізнання на історії, де поруч із нею парочка дівчат із хореографічної групи. Поки що точно незрозуміло, що ж це буде за побачення.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Тут поки що не видно ні романтичних натяків, ні просто даних про ділову зустріч, яка, можливо, призведе до нових творчих звершень. Проте достеменно відомо, що невдовзі Анна Трінчер, як вона пообіцяла, розповість про це побачення.

Нагадаємо, Павло Зібров знайшов нове кохання і не посоромився зайнятися цим просто на лавці: "Як такі вуса не полюбити...".

Раніше повідомлялося, "Я кайфую...": Анна Трінчер в одних трусиках влаштувала показ мод, Андре Тану не показуйте.

Також, Анна Трінчер зганьбилася на всю країну, змусивши Дантеса і Зіброва червоніти: "Публічний сором".