Український гуморист Юрій Великий в образі мера української столиці Віталія Кличка записав жартівливе звернення до голлівудської актриси Анджеліни Джолі, яка приїжджала до Львова.

Забавним відеороликом актор студії "Квартал 95" поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Юрій Великий в образі Віталія Кличка зізнався, що дуже здивувався, що Джолі відвідала саме Львів, а не Київ. До того ж він іронічно додав, що "йому треба було балотуватися у мери Львова" , адже він упустив такий шанс познайомитися з голлівудською актрисою.

"Я хочу запросити офіційно Вас відвідати Київ. Мати міст... Мати міст. Песимісти зараз кажуть що Київ на половину порожній, а я оптиміст. Для мене Київ на даний момент на половину повний. До того ж Київ - місто герой, а ви - Мати-героїня. Ви ж просто створені один для одного", - зазначив гуморист.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Юрій Великий, скріншот
Юрій Великий, скріншот

До того ж він іронічно додав, що на честь актриси у Києві перейменують Ленінградську площу на Анджеліненградську, а вулицю Льва Толстого – Лари Крофт. До того ж, гуморист зазначив, що на честь Анджеліни Джолі навіть каштани зацвітуть раніше.

Нагадаємо, що зірка "Кварталу 95" Юрій Великий розсмішив відповіддю Пєскова про сина серед "вагнерівців": "як глист у с**ці".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав істеричний напад путіна після атаки на Кремль: "Валіза вже повна".

Також стало відомо, що 47-річна Анджеліна Джолі "потрапила" з мільярдером-чоловіком українки: у ресторані "мило" поспілкувалися.