Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який на самому початку повномашстабної війни захищав Україну в лавах тероборони одного разу зробив зізнання, знайоме всім військовослужбовцям.

Зворушливий пост Юрій Ткач опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube

Зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач опублікував знімок своєї доньки Лізи, яка зробила патріотичну зачіску. Дівчинці заплели багато кісок, додавши до них кольори прапора України.

Під цим знімком маленької донечки Ткач зізнався, що дуже сумує за нею. Артист зазначив, що навіть незважаючи на те, що тоді вони були далеко один від одного, незабаром вони знову будуть разом. Юрій Ткач вірив, що незабаром на Україну чекає перемога, і тоді він знову зможе возз'єднатися зі своєю родиною.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Люблю тебе, моє маленьке сонечко крошкаlizi і ми зараз дуже далеко один від одного... і я дуже сумую без тебе!!! Але вірю, що скоро ми будемо знову разом... треба лише трохи почекати...", - зворушливо написав Юрій Ткач для своєї маленької донечки.

Скрін з instagram Юрія Ткача
Скрін з instagram Юрія Ткача

Нагадаємо, що Віталій Козловський влаштував рух із Юрієм Ткачом із "Квартал 95", чарками та двома українками: "Ми засмагаємо".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Ткач із "Квартал 95" попередив путіна та всіх росіян про помсту дітей: "Трішки зачекайте".

Також стало відомо, що дочка Юрія Ткача із "Квартал 95" вразила українців вокальними даними: "Краще, ніж Полякова співає".