Відома українська ресторатор та суддя "МайстерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська зізналася, що кожен із нас шукав чогось особливого десь, а виявилося, що все найкраще ми вже маємо в Україні, і зрозуміти це, на жаль, допомогла лише війна .

Про це Ольга Мартиновська написала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua
Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua

Рестораторка зізналася, що війна особливо не змінила її цінностей, а лише більше загострила їх. Адже вона завжди любила життя, людей поруч і цінувала кожну приємну мить.

І найбільшим скарбом у моєму житті були, є і будуть ЛЮДИ! Я завжди казала, що добрих більше, що любов сильніша за зло або заздрість, що добро переможе! І ми справді переможемо, ви знаєте! Сьогодні - це дуже сильний і дрібний фільтр, який показує, хто є хто! Я бачу таких відданих, таких щирих, справжніх людей... і це не про рожеві окуляри...", - наголосила Мартиновська.

Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж
Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж

Знаменитість зізналася, що зараз їй важко миритися з несправедливістю, яка впала на український народ. Проте вона впевнена, що ми сильні, і обов'язково переможемо російських окупантів, адже добро завжди перемагає зло.

"Душа розривається від почуттів, від болю і від захоплення!... ми шукали ідеальних чоловіків - а вони всі опинилися у нас вдома, в Україні, захищають! Ми шукали друзів - а вони скрізь! Ми думали , Що нікому не потрібні - а з нами весь світ !!! Ольга Мартинівська.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ольга Мартиновська, фото з instagram
Ольга Мартиновська, фото з instagram