Відомий український музикант, ексведучий Travel-шоу "Орел і решка" Коля Сєрга, який також є членом "Культурного десанту", висміяв російських окупантів так, як це робив Кузьма Скрябін. Відповідний ролик він опублікував на сторінці в соцмережі instagram.

Коля Сєрга виконує одну з найважливіших місій – піднімає бойовий дух українських воїнів. У цьому йому допомагають інші музиканти, які регулярно приїжджають у гості до захисників, навіть на передові позиції.

Коля Сєрга, фото: Instagram
Коля Сєрга, фото: Instagram

Так, цього разу Коля Сєрга порадував воїнів ЗСУ коломийками, в яких висміяв російських окупантів.

"Цінуємо нашу неповторну українську культуру. Випустимо збірку таких на день Перемоги!", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Українці одразу ж згадали Кузьму Скрябіна та його легендарні коломийки.

"Ці коломийки дуже в тему! Просто бімба! Дякую за старання, Колю! Відразу і про Кузьму згадала", "Хоч бери на рингтон", "Важко хлопцям, але бачиш десь і посміхнуться) Десь на небі посміхається Кузьма Скрябін. Дякую, Колю! Слава ВСУ!", "Дуже точно склав", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, фронтмен "ВВ" Олег Скрипка на власні очі побачив підготовку ЗСУ до контрнаступу: "За будь-яких умов".

Також наш портал інформував, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" показав, як в Україні наживаються на війні та ображають захисників: "Ковбаса ЗСУ".

Крім того, ми писали, Олег Скрипка з "ВВ" зарядив українців своєю енергією та вірою у перемогу: "Ось-ось і все почнеться".