Скандал між Анжелікою Рудницькою та Монро набирає обертів. Співачка вирішила "перевзутися" після того, як назвала блогерку "трансвеститом" та отримала неймовірну порцію хейту.

Рудницька заявила, що нібито хотіла назвати Монро травесті-дівою, а не трансвеститом. Більш того, вона готова вибачитись за свої слова, але вимагає, щоб це зробили ті, хто облив її брудом, захищаючи Монро. Також співачка закликає суспільство до толерантності, хоча сама про неї мало чула.

"Чи вкладала я в це слово негативну конотацію? Ні. Чи намагалася когось принизити чи образити? Ні. Чи я ховаюся від когось? Ні. Я готова вибачитися за те, що ми по- по-різному розуміємо слова", - написала вона.

Пост Рудницької, скріншот
Пост Рудницької, скріншот

Монро у своєму Telegram зазначила, що термін "трансвестит" образливий і його давно не вживають у суспільстві. Його замінили словом "кросдрессер". На думку блогерки, Рудницька навмисно назвала її так, бо не погоджується з вибором редакторів телеканалу "Суспільне", які запросили Монро на ефір про Євробачення.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"А далі, хитренька пані Анжеліка, зрозумівши що зашкварилася, розігрує типову карту обіженки - ой я необачно помилилася, і звичайно ж волає про толерантність", - зазначила Монро.

Блогерка також додала, що саме через таких, як Анжеліка, суспільство досі ображає і ненавидить людей, які нібито відрізняються від маси.

Користувачі мережі стверджують, що Анжелікою керує заздрість та бажання, щоб про неї згадали.

Коментарі з Telegram Монро
Коментарі з Telegram Монро

Коментарі з Telegram Монро
Коментарі з Telegram Монро

Нагадаємо, "Трансвестит та ватник": Рудницька публічно образила Монро, за що відхопила від українців - Падалко теж "вписалася"