Учасниця 11-го сезону романтичного проекту "Холостяк", головним героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, Анна Сторожук (Богдан) після знайомства з батьками розповіла про те, що залишилося за кадром шоу.

Анна Богдан виклала новий пост у соцмережі Інстаграм. Вона також додала фотографію, зроблену під час відпочинку у Шарм-ель-Шейху.

Анна Богдан. Фото: Instagram
Анна Богдан. Фото: Instagram

"Коротко про те, як проходила підготовка до зйомок у нас вдома... Пам'ятаєте казку "Рукавичка"? Все було приблизно так, але на щастя, квартира залишилася цілою 🤣", - розповіла вона. Анна Богдан

Насамперед, за словами дівчини, знімальна команда переконалася, що у квартирі її батьків буде достатньо світла та місця, щоб здійснити зйомку. Диван, на якому вони сиділи, знімали 6 камерами і освітлювали кількома прожекторами, щоб картинка була чіткою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Михайло Заливако та Анна Богдан. Фото: instagram.com/holostyachka__stb/
Михайло Заливако та Анна Богдан. Фото: instagram.com/holostyachka__stb/

З сумом Анна Богдан зізналася, що у кадрі мала бути ще одна людина. Але через брак місця він змушений був залишитися за кадром. Дівчина поділилася враженнями своєї мами від підготовки до зйомок.

"Хлопці переставили диван, полички, квіти, додали також свої елементи декору. Але коли почали розставляти техніку, квартиру стало не впізнати. До речі, її було не багато, а дуже багато. По всіх коридорчиках були проводи, в яких з легкістю можна було Через деякий час приїхали ще чоловік 15, і ми подумали: "ого, як ми тут помістимося?" Але хлопці нас втішили, сказавши: "так це ще не все, ОСНОВНА частина групи скоро приїде". І так, приїхали ще людина 15", – розповіла мама дівчини.

Анна Богдан, instagram.com/hannastorozhuk
Анна Богдан, instagram.com/hannastorozhuk

Анна Богдан додала, що її будинок на добу перетворився на справжнісінький мурашник. У квартирі було повно людей, у коридорі під'їзду – безліч техніки, сидів оператор за столом із купою моніторів та ще частину команди. Вона також розповіла, що Михайло Заливако виїхав близько другої години ночі після закінчення зйомок.

Однак на цьому не закінчилося. Потім брали інтерв'ю у неї та її батьків і тривало це до 4 години ранку. І наприкінці треба було зібрати техніку та прибрати у хаті.

Анна Богдан (Сторожук), instagram.com/hannastorozhuk
Анна Богдан (Сторожук), instagram.com/hannastorozhuk

Пост Анни Богдан, instagram.com/hannastorozhuk
Пост Анни Богдан, instagram.com/hannastorozhuk

Нагадаємо, що ексконкурентка Юлі "Зайки" Бельченко Анна Богдан переконана, що манікюр допоможе українцям у війні: "Однозначно, так".

Раніше ми повідомляли, що переможниця "Холостяк-11" Анна Богдан показала Мишу Заливако і сказала, ким зараз захоплена: "Якщо на душі порожнеча...".