Інна Цимбалюк, колишня учасниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", раніше відома та популярна модель.

Проте зараз її зникнення з рідних Чернівців викликає безліч питань, на які легко знайти неприємну відповідь. Блогер Слава Дьомін розповів, що вона вийшла заміж за російського олігарха. Вона мовчить про повномасштабну війну та згадує Україну дуже рідко — точніше одного разу.

Інна Цимбалюк, скріншот: Youtube
Інна Цимбалюк, скріншот: Youtube

"Понад 10 років модель одружена з російським олігархом, з яким її познайомив пропутинський співак Олександр Буйнов", - зазначив Дьомін.

Раніше Цимбалюк заявляла, що її чоловік - людина, яка не любить бути на передньому плані, тобто у "публічному просторі". Однак він має великий вплив на бізнес, а про його вік практично ніхто не знає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Однак тепер усі таємниці стали відомі. Інна обрала Ігоря Пестрикова, бізнесмена, з яким часто пов'язуються збройні конфлікти. Він значно старший за неї.

За словами Слави Дьоміна, раніше Інна Цимбалюк перебувала у трьох країнах. Вона часто відвідувала Україну, іноді їздила до Франції та заглядала до РФ. Однак, як повідомив Дьомін, згодом модель забула про свій будинок.

"Кілька років поспіль вона не приїжджала на батьківщину, а від 24 лютого 2022 року тільки раз згадала про Україну і написала українською, що молиться за рідну державу. підтримки України", - додав він.

Нагадаємо, Алан Бадоєв передумав захищати Ані Лорак: "Нічого людського"

Як повідомляв "Знай.ua", таки донатить: Москву атакували дрони з "Фонду помсти" Ані Лорак

Знай.ua писав, спочатку закликав "російський світ", а зараз працює у військкоматі Дніпра: українське правосуддя знову вражає