Знаменитий блогер Паша Бумчик потрапив у центр скандалу через те, що незаконно залишив Україну після отримання повістки.

У своєму TikTok Паша показав, що отримав вітання для уточнення особистих даних. Після цього він опублікував альбом в Instagram під назвою "Похід", де "пожартував", що вирушив "по гриби", але "випадково опинився в Румунії". Блогер також розповів, як прикордонники Румунії порадили йому знайти готель, а потім він вирушив у Будапешт.

Паша Бумчик. Кадр із відео на ютубі
Паша Бумчик. Кадр із відео на ютубі

Паша Бумчик, чиє справжнє прізвище Двуличанський, має 27 років і родом з Житомира. Свою популярність він здобув у 2015 році, коли, в 18-річному віці, проїхався по даху метро, що стало сенсацією. Наразі у його Instagram — 428 тисяч підписників, а контент він веде російською мовою.

Паша Бумчик. Кадр із відео на ютубі
Паша Бумчик. Кадр із відео на ютубі

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Ця ситуація викликала жваві обговорення серед його фанатів та в соціальних мережах, де багато людей засуджують його вчинок. Питання легальності його дій та етика блогерства стали предметом гарячих дискусій. Чи зможе Паша виправдати себе перед своїми підписниками та в суспільстві? Чи матиме це наслідки для його кар'єри? Поки що залишаються відкритими багато питань, пов'язаних із цією ситуацією.

Раніше ми повідомляли, Даша Квіткова зізналася, що їй довелося терпіти від Добриніна.

Хлопець з дівчиною проїхали шість днів на велосипедах, абсолютно голими- більш детально на Знай.ua.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася у важких стосункам зі своєю старшою донькою.