Популярний у соціальних мережах український артист, співак під псевдонімом DIBROVA висловився про Тіну Кароль, яка під час його участі у проекті "Голосі країни" провернулася до нього, проте він не погодився йти з нею далі.

Артист заявив, що зараз він не шкодує про такий поворот. Тоді він хотів бути у команді Потапа.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю артиста одного з українських телеканалів.

DIBROVA, скріншот: YouTube
DIBROVA, скріншот: YouTube

"Після участі в "Голосі" я зробив багато висновків. Зрозумів, що чесно, а що - ні. Де правда, а де брехня. Де фейк, де не фейк. Коли я брав участь у "Голосі", це ще було до війни, наш ринок працював інакше. І саме там я зрозумів, як він працював тоді і на чому побудований зараз. І вважаю, що сьогодні значно краще, ніж було. А ще дуже шкодую, що тоді пішов до Потапа. Точніше, шкодую, що не пішов до Тіни Кароль, коли вона розвернулася до мене. Тому що вона знає, що таке справжні цінності, порівняно з Потапом", - сказав співак.

Популярні новини зараз
Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Однак в українському шоу-бізнесі ходить багато чуток про те, що Тіна Кароль є досить зухвалою. Більше того, кажуть, що вона "сірий кардинал", оскільки, за чутками, саме вона видворила Ані Лорак та інших артистів із української сцени.

Олексій Діброва каже, що Кароль - "прекрасна стерва".

"Так, вона прекрасна стерва. Я її обожнюю! Я щиро хотів би з нею поспілкуватися, запитати поради, можливо, навіть у майбутньому зробити колаборацію. Вона чудова артистка, і це все, що я можу сказати про неї", - додав артист.

Нагадаємо, "Далі так не могло продовжуватися": Даша Квіткова зізналася, що їй довелося терпіти від Добриніна.

Раніше повідомлялося, блогерка з найбільшим розміром грудей розкрила, як їй живеться з таким "скарбом".

Також, Тіна Кароль у солодких шортиках схопила себе за пишні форми: "Аж захотілося подивитись...".