Тіна Кароль раніше показувала українських військовослужбовців, котрі хотіли донести одну просту істину звичайним громадянам.

Нещодавно з'явилися результати загального голосування на вибір членів журі Нацвідбору до "Євробачення-2023". Як виявилося, Тіні не вдалося потрапити до списку... перемогли Юлія Саніна, Тарас Тополя та Джамала. А Кароль не вистачило трохи більше 100 голосів, щоб усунути когось із них. У зв'язку з цим розгорілося невдоволення українців у коментарях. Але треба рухатися далі, що робить виконавиця. Вона поділилася шикарним роликом з концерту, на якому співає пісню "Вільна", записану з Юлією Саніною в колаборації.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Була, є і буде вільна! Always was and will be free foreve!", - пишет Тина Кароль в публикации.

Якоїсь миті вона дала можливість фанатам заспівати, піднісши мікрофон до публіки на приспіві.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Тіна Кароль, скріншот: Youtube

"Дуже хотілося, щоб у Нацвідборі були ви з Юлею", "Прекрасна та чарівна леді. Люблю ваш голос", "Наша найкраща, щоб там не було", "Найкраща, твої пісні завжди в серці. Дякую!", - пишуть користувачі у коментарях.

Напомним, Оля Полякова вернула Тину Кароль на "Голос країни", устроив "бомбу": "Что? Как?"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль знайшла нереального красеня, ще й на гітарі грає, що Дан Балан обзаздриться: "Тримай мене, не відпускай"

Знай.ua писав, сварки та розбирання: журі Нацвідбору на "Євробачення-2023" підняло бурю в мережі через Тополі, Саніну, Джамали і Тіни Кароль