Сезон 2 Wednesday офіційно на підході. Актори та знімальна група чудово жахливого серіалу Netflix знаходяться у розпалі зйомок для наступної надприродної частини та повертаються до Nevermore Academy.

Поки ми чекаємо, є багато того, чим можна поділитися, коли справа доходить до повернення одного з найкращих Netflix шоу. Отже, що нам приготували Wednesday Addams і The Addams Family?

Луїс Гусман, Дженна Ортега та Кетрін Зета-Джонс, кадр з "Венздей"
Луїс Гусман, Дженна Ортега та Кетрін Зета-Джонс, кадр з "Венздей"

Коли справа доходить до 2-го сезону, у режисера Тіма Бертона більш ніж достатньо історії, щоб розповісти про готичну та таємничу Уенздей та її незвичайних однокласників.

У прес-релізі Netflix у травні підтвердив, що основні зйомки розпочалися в Ірландії, там же, де і зйомки першого сезону, але скільки часу триватимуть, неясно. Обнадійливі новини із самого середовища, хоча Дженна Ортега, схоже, підтвердила, що перші чотири епізоди були зняті під час інтерв'ю Extra TV.

Популярні новини зараз
Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Основний склад повернеться, щоби повторити свої ролі, і до них приєднаються нові актори. Однак те, як вони з'являться, стане очевиднішим, коли ми подивимося, як закінчився 1-й сезон, чи буде його продовження також відбуватися в Академії Невермор, і чи продовжить 2-й сезон сюжетні лінії свого попередника:

  • Дженна Ортега в ролі Венсді Аддамс
  • Кетрін Зета-Джонс у ролі Мортіші Аддамс
  • Луїс Гузман у ролі Гомеса Аддамса
  • Емма Майєрс у ролі Енід Сінклер
  • Хантер Духан у ролі Тайлера Гелпіна

Шанувальники Wednesday будуть здивовані, дізнавшись, що три постійні актори 1-го сезону, як повідомляється, не повернуться у 2-му сезоні. Згідно з Deadline, Персі Хайнс Уайт, Джеймі МакШейн та Наомі Дж. Огава, які грали Ксав'є Торпа, шерифа Донована Галпіна та Йоко Танаку відповідно, не повернуться. Хоча МакШейн, як повідомляється, ненадовго повторить свою роль, але як запрошена зірка, щоб "ймовірно завершити історію свого персонажа".

Дженна Ортега та Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр), кадр з серіал "Венздей"
Дженна Ортега та Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр), кадр з серіал "Венздей"

Сюжет другого сезону "Венздей" поки що залишається секретом. Все, що ми маємо, це прогнози та теорії, які учасники зйомок обговорювали під час Netflix Tudum 2023.

Насправді навіть його актори не можуть розголошувати, про що він, а Емма Майєрс (Енід Сінклер) заявила в інтерв'ю NME: "Я нічого не можу вам розповісти про другий сезон "Венздей"! Інакше моє тіло десь поховають, і ви більше ніколи мене не побачите.

Емма Майєрс, кадр із серіалу
Емма Майєрс, кадр із серіалу

Отже, які теорії? По-перше, говорять про те, що кільце Крекстоуна впало на землю після його очевидної поразки у фіналі 1 сезону. Пронизливий момент, зображений і показаний глядачам, можливо, натякає на те, що хтось інший забрав кільце і заволодів його силами, хоча неясно, хто це може бути.

Потім слідує падіння міс Торнхілл, вона ж Лорел Гейтс (Крістіна Річчі), яка, як з'ясувалося, була відповідальною за керування монстром Гайдом. Хто цей Гайд? Ніхто інший, як Тайлер, один із любовних інтересів Уенсдей.

Враховуючи, що господар Гайда контролює Тайлера і що, коли машина Венздей проїхала повз тюремний автомобіль Тайлера, це змусило його прийняти форму Хайда, фанати вважають, що Уенсдей тепер має здібності Торнхілла. Продовжуючи дражнити цей потенційний зв'язок, Ортега каже, що було б смішно побачити, що Уенсдей має вихованця. Сюжет закручується...

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

В іншому місці професора Вімса (Гвендолін Крісті), який змінює форму директор Академії Невермор, був, мабуть, убитий у першому сезоні – але в таких речах ніколи не можна бути надто впевненим. Дійсно, уважні глядачі помітили, що коли Ларч, дворецький Сімейки Аддамс, везе Венздей додому на шкільні канікули у 8-й серії першого сезону, він мав інший колір очей, ніж раніше цього сезону. Чи це справді замаскований Вімс?

В інтерв'ю Entertainment Tonight Ортега також висловила свою думку про можливу еволюцію Венздей наступного сезону.

"Я хочу, щоб вона була похмурішою , - піддражнила вона. - Я хочу, щоб вона більше вникала в суть речей, а не грала так обережно ... Я хочу продовжити шлях антигероя, а не типового героя".

Дженна Ортега, кадр із кліпу на пісню Сабріни Карпентер "Taste"
Дженна Ортега, кадр із кліпу на пісню Сабріни Карпентер "Taste"

Нагадаємо, що повернення монстра та мама новий директор школи: чого можна очікувати від другого сезону "Уенсдей".

Раніше ми повідомляли, що взагалі не схожа на зубатого вовка: як насправді виглядає перевертень Емма Майєрс із "Уенсдей".