Тіна Кароль — відома виконавиця, яка на сцені виступає вже понад 20 років.

Ми вже писали про хіти артистки, виконані нарешті українською мовою, але іншими, молодшими представниками нашого шоу-бізнесу.

Тіна Кароль, фото із соцмереж
Тіна Кароль, фото із соцмереж

Після чого Тіна виставляла нову пісню One Nation Under Love, проте з українським звучанням у соціальній мережі Instagram.

Ролик було знято у Карпатах. Кароль сидить на сінувалі, у ніжній білосніжній сукні, з голими ніжками та з мікрофоном у руках.

Популярні новини зараз
Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

"Сенси роблять нашу віру сильною, а справи – доблесними. Яка дивовижна природа України! Карпати - колиска наших традицій", - пише Тіна у публікації.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Здебільшого українцям сподобалися ця композиція та це відео. Однак у когось виникло питання щодо мікрофона — навіщо він потрібен у кадрі.

Варто зазначити, що цю публікацію оцінили не лише фанати Тіни Кароль. Там можна побачити "лайк" від Софії Ротару, яка ці 2,5 роки лише іноді нагадує про себе. Хоча варто зазначити, що це "явище" – не рідкість. Народній артистці подобаються практично всі пости, які виставляють Тіна.

Реакція Софії Ротару, скріншот: Instagram
Реакція Софії Ротару, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Софія Ротару виїхала з України та зустрілася із сином-втікачем: сиділи у ресторані, співали пісні та їли торт.

Раніше ми повідомляли, що "Стерво...": молодий артист зізнався, на що Тіна Кароль перетворила його життя.

Також стало відомо, що Тіна Кароль у солодких шортиках схопила себе за пишні форми: "Аж захотілося подивитись...".