Відомий український письменник та музикант Сергій Жадан, який нещодавно розсекретив своє військове звання, та розповів про завдання на фронті, схоже, вирішив трохи почитати про себе "жовту" пресу.

Штаб-сержант Жадан часто публікує у мережі X різні знімки, новини, відео та навіть "приколи". Цього разу Сергій опублікував заголовок про своє "трудове рабство". Все це дуже цікаво, однак у коментарі прийшла колишня дівчина письменника, співачка Христина Соловій.

Про це стало відомо завдяки публікації Сергія Жадана у соціальній мережі X.

Переписка Жадана і Соловій, скріншот: X
Переписка Жадана і Соловій, скріншот: X

"А що у вас нового?", - запитав Сергій у своїх друзів та передплатників.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися
Показати ще

"Зниклий Сергій Жадан повернувся додому після трудового рабства", - написано в заголовку.

Сергій Жадан і Христина Соловій, фото: Instagram
Сергій Жадан і Христина Соловій, фото: Instagram

У коментарі прийшла колишня дівчина Сергія Христина Соловій і заявила, що "пахне новими віршами". До речі, Сергій Жадан здобув популярність і, як дуже успішний поет, українці його люблять не лише за романи та пісні.

У свою чергу Сергій Жадан вирішив відповісти своїй колишній, і у вельми неформальному стилі: "Світ давно не змінюється, моя ніжна".

Варто нагадати нашим читачам, що Сергій Жадан є штаб-сержантом другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва. Зокрема, письменник займається комунікацією у підрозділі, працює з особовим складом, підтримує медичну та патронатну служби та багато іншого.

Сергій мобілізувався на початку червня цього року. Письменник приєднався до лав 13 бригади НГУ "Хартія".

Нагадаємо, Жадан це встиг помацати: Христина Соловій похвалилася підтягнутою попкою.

Раніше повідомлялося, "Повна ху**я": Христина Солова висловила свою думку про назву міста.

Також, "Я завжди хотіла...": Христина Соловій емоційно зізналася, чому її навчив Сергій Жадан.