На Netflix нарешті стартував анімаційний серіал Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, і всі вісім епізодів вже доступні для перегляду.

У центрі уваги знову культова Лара Крофт – вона, як і раніше, у своїй стихії, потрапляючи в непрості ситуації і без особливих зусиль розправляючись з ворогами, поки виконує видовищні акробатичні трюки.

Лара Крофт / фото: скриншот Netflix
Лара Крофт / фото: скриншот Netflix

Сюжет розгортається після подій Shadow of the Tomb Raider (2018) – фіналу останньої трилогії ігор. Лара знову у пошуках стародавніх артефактів, досліджує таємничі гробниці, храми та печери, бореться з могутніми ворогами і, як завжди, залишає за собою купу руйнувань.

Але цього разу їй доведеться не лише боротися із зовнішніми загрозами, а й зіткнутися зі своїми внутрішніми демонами.

Популярні новини зараз
Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало Літні українці можуть залишитися без пенсії: кого прирекуть на голодну старість Комунальні платежі дешевшають: які знижки чекають на українців
Показати ще

Лару озвучила актриса Гейлі Етвелл, відома за роллю Пеггі Картер з Marvel. Візуально серіал виглядає чудово, а анімація на найвищому рівні, але критики не виявили особливого захоплення, повідомляє ITC. На Metacritic Tomb Raider: The Legend of Lara Croft заробив лише 61 бал.

Експерти відзначили чудові візуальні ефекти, але розкритикували нудний сюжет, заплутану розповідь та порожні діалоги, які займають багато часу, але мало що розкривають.

Загалом, якщо ви фанат Лари Крофт, варто зацінити, але готуйтеся до того, що на вас можуть чекати і розчарування.

Нагадаємо, ностальгія буде "на максималках": HBO Max запустить нове ігрове шоу для фанатів серіалу "Друзі"

Раніше ми писали про те, що Paramount Game Studios анонсувала екшен-RPG світом Аанга з "Аватара"

Крім того, Знай.ua повідомляв, що готує 2 сезон "Уенсдей" з Дженною Ортегою: "Ви мене більше не побачите"