Стала відома причина, через яку Usher жив з Пі Дідді у підлітковому віці.

Музичний діл Л.А. Рід зробив сміливий крок, відправивши молодого Ашера спати з Шоном "Дідді" Комбсом в одному будинку, незважаючи на власні побоювання з приводу його "безвідповідальності".

Шон Комбс (P. Diddy), кадр із відео
Шон Комбс (P. Diddy), кадр із відео

У 1993 Рід перехопив Ашера для свого лейбла LaFace Records, коли хлопцеві було всього 14, і вивів його на новий рівень синглом "Call Me a Mack".

Але знайти наступну мелодію виявилося непростим завданням, оскільки Рід зізнався, що не зміг вигадати нічого "досить переконливого, щоб випустити" після дебюту. Бажаючи додати трохи суворості образу Ашера, Рід залучив свого приятеля P. Diddy чи Puffy, як він називав, на допомогу.

Популярні новини зараз
Мобілізація набирає обертів: розшук ухилянтів буде посилено Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики Школярам переписали навчальну програму: як зміняться уроки у 5–7 класах Літні українці можуть залишитися без пенсії: кого прирекуть на голодну старість
Показати ще

У своїй відвертій книзі 2016 року Рід написав заклик, який він адресував Дідді: "Ти візьмеш цю дитину і навчиш її своїй манері поведінки? Можеш просто передати їй трохи свого смаку?" І з цими словами Ашер вирушив до Великого Яблука на стажування у "Таборі Puffy Flavour".

Usher та P.Diddy, фото: WireImage
Usher та P.Diddy, фото: WireImage

Сам Usher з того часу проговорився про "досить диких" сценах, свідком яких він став, коли жив з Дідді, про те, що його дуже збентежило, включаючи спостереження за дорослими сексом. Він навіть сказав, що не хотів би дозволити своїм дітям пройти через те саме, повідомляє Mirror .

Usher згадав час, проведений з Дідді, під час виступу на шоу Говарда Стерна у 2016 році, сказавши: "Мені випала можливість побачити деякі речі... Не знаю, чи я зможу насолодитися ними і навіть зрозуміти, на що я дивлюся. Це було Досить дико. Це було божевілля.

Тим часом, Дідді був заарештований 16 вересня за звинуваченням у змові з метою рекету, торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації та перевезення для проституції. Він категорично заперечував висунуті проти нього звинувачення та послідовно відстоював свою невинність. Судовий процес над ним має розпочатися у травні наступного року.

Вечірка у P. Diddy, фото: Patrick McMullan
Вечірка у P. Diddy, фото: Patrick McMullan

Нагадаємо про найгучніший скандал у Голлівуді з P. Diddy: як один репер може поцупити Бейонсе, Джей Ло, Леонардо Ді Капріо та інших на дно.

Раніше ми повідомляли, що Емінем незабаром стане дідусем: Хейлі шокувала тата знімком УЗД.