Українська акторка Катерина Кузнєцова, відома за роллю в серіалі "Кухня", розповіла про свої стосунки з російськими колегами під час війни. Вона зізналася, що продовжує підтримувати зв'язок із деякими акторами, але тільки з тими, хто відкрито виступає проти війни.

"Так, ми листуємось із дружиною Дмитра Назарова. Інколи можемо написати одна одній. З Анатолієм Бєлим, який зараз живе в Ізраїлі, нещодавно чудово поспілкувалися. Це була тепла зустріч. Ми кілька разів працювали разом у кіно. Ще мій хороший друг Льоша Горбунов, який не жив у Росії з 2014 року, приїжджав туди лише на зйомки. Чулпан Хаматова та Яна Троянова також вразили своєю сміливою позицією проти війни" – поділилася акторка.

Кузнєцова також висловилася про українських акторів, які після повномасштабного вторгнення РФ залишилися в росії та продовжують там працювати. За її словами, вона не вважає себе відповідальною за їхній вибір. Це, на її думку, особистий вибір кожного з цих людей, і їхня совість має стати головним суддею.

Катерина Кузнецова. Фото Instagram
Катерина Кузнецова. Фото Instagram

"Це їхнє життя та вибір, не моя відповідальність. Вони самі вирішили піти таким шляхом. Пам'ятаю своє життя в Москві, і я не відчувала до себе поганого ставлення, хоча завжди відкрито говорила, що я з України. Це знали всі. Дехто з наших акторів приховував своє походження, але я такого не робила. Я принципово не змінювала український паспорт і відчувала себе там лише як заробітчанка" – підсумувала Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження" Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час" Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Акторка не приховує своїх патріотичних почуттів та чітко дотримується позиції щодо війни, що триває між росією та Україною.

Раніше ми повідомляли, українські блогери, які не змовчали проти російської агресії.

Акторка Катерина Кузнецова в перший же день повномасштабного вторгнення засудила росію- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, Катерина Кузнєцова наїхала на Катерину Осадчу.