Продюсер Ігор Кондратюк висловив свою думку про рейди ТЦК на концертах, припускаючи, що такі перевірки можуть негативно вплинути на їхню відвідуваність і шкодити культурним заходам в Україні. Свої коментарі він зробив після рейду ТЦК на концерт "Океану Ельзи" в столичному Палаці спорту, де перевіряли військові документи у глядачів.

Кондратюк зазначив, що ТЦК має право проводити такі перевірки, але висловив сумнів щодо їхньої ефективності. На його думку, подібні заходи можуть відлякувати глядачів і зменшувати кількість відвідувачів концертів та закладів, він припускає, що на такі концерти ТЦК не з'явиться.

Ігор Кондратюк, фото з Instagram
Ігор Кондратюк, фото з Instagram

Продюсер також зазначив, що більшість концертів, які проводяться під час війни, мають благодійну складову. На його думку, рейди можуть зменшити цей позитивний аспект.

"Звісно, війна вносить свої корективи, але я думаю, що робота ТЦК має бути організована інакше" – підсумував Кондратюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024 У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"
Показати ще

Пізніше представники ТЦК зазначили, що затримання громадян, які порушили закон, проводили співробітники Національної поліції України, і конфліктних ситуацій із військовослужбовцями ТЦК не було зафіксовано.

Раніше ми повідомляли, чому різко активувалися ТЦК, нардеп пояснив велику кількість "облав".

Облави ТЦК після концертів мають відбуватися постійно, нардеп попередив ухилянтів, та як на це відреагували українці- більш детально на Знай.ua.

Нагадаємо, по всій країні пройшли масові "облави" ТЦК, не оменули навіть концерт "Океан Ельзи".