Українська актриса Наталка Денисенко висловила своє ставлення до колег, які під час війни вирішили підтримати росію та продовжити своє життя і кар’єру там.

Зокрема, вона прокоментувала рішення своєї колишньої колеги по знімальному майданчику Галини Безрук, відомої за ролями в серіалах "Слуга народу" та "Останній москаль", про це вона повідомила в інтерв'ю "Українській Правді".

Галина Безрук. Фото: скрін Ютуб
Галина Безрук. Фото: скрін Ютуб

Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну Галина Безрук вирішила залишитися в РФ, що викликало обурення серед багатьох українців, у тому числі й серед її колег. Денисенко чітко заявила, що більше не має наміру працювати з Безрук після її рішення залишитися в росії. За словами акторки, цей вибір був свідомим кроком, який зробив їхні професійні шляхи несумісними.

"Галя обрала залишитися в росії з дитиною, продовжувати будувати свою кар'єру там. Я більше не хочу мати з нею спільні проєкти. Навіть якщо після війни вона повернеться і скаже, що любить Україну, для мене це вже не матиме значення. Її рішення на користь росії було свідомим" – зазначила Денисенко.

Популярні новини зараз
Військові обурені заявою Порошенка про начебто оборону ним Києва: «Має вибачатись перед сім’ями загиблих!» Мобілізація жінок неминуча: експерти вказали, куди відправлятимуть служити Більше жодного опалення: газовики попередили українців із газовими плитами Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Актриса також додала, що розуміє, чому Безрук зробила такий вибір. Вона припустила, що головною причиною стала не любов до росії, а страх – страх за родину, за дитину, за своє майбутнє.

"Це був вибір зі страху, не з любові" – підкреслила Наталка.

Незважаючи на це розуміння, Денисенко чітко висловила свою позицію, що люди, які свідомо обрали працювати і жити в країні-агресорі, більше не можуть бути для неї партнерами чи друзями.

Раніше ми повідомляли, Наталка Денисенко поскаржилася, як мало платять зараз знаменитостям.

Наталка Денисенко в білих трусиках знайшла час на релакс- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, Наталку Денисенко критикують за вагу на червоній доріжці.