Ти вже придумала, які начинки для млинців на Масляну 2018 приготуєш, щоб порадувати гостей вишуканим смаком?

Начинка для млинців з курячою печінкою

Інгредієнти:

300 г курячої печінки,
2 яйця,
1 цибулина,
1 морква,
2 ст. ложки рослинної олії,
коріандр мелений,
чорний мелений перець,
сіль за смаком.
Приготування:

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Яйця ствари круто, остудити і дрібно поріж.
Печінка наріж соломкою. Цибулю поріжте півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці.
Також злегка обсмаж цибулю на рослинній олії, потім додаємо моркву і обсмажити 7 хвилин. Виклади в зажарку печінку, посоліть, додайте спеції і обсмажити, помішуючи, 5 хвилин.
Змішай начинку з яйцями, виклади в середину млинців, згорни конвертиком і подавай.


М'ясна начинка

Інгредієнти:

400 г свино-яловичого фаршу,
1 цибулина,
2 зубчика часнику,
пучок зелені,
2 ст. ложки смальцю
чорний мелений перець,
коріандр,
сіль за смаком.
Приготування:

Дрібно поріжте цибулю. Подрібнюємо зелень і часник.
Цибулю також злегка обсмаж на розігрітому смальці. Додай фарш, спеції, посолити і, помішуючи, обсмажити 3 хвилини. Потім додай в начинку подрібнену зелень, часник і смажимо ще 10 хвилин.
Начинку викласти на млинці, згорни їх конвертом і при бажанні потушкуй їх в сотейнику.


Начинка для млинців з рибним фаршем

Інгредієнти:

рибні консерви в олії 250 р,
1 ст. ложка червоної ікри,
1 цибулина,
1 огірок,
2 яйця,
невеликий пучок зелені,
1 ст. ложка майонезу,
сіль за смаком.
Приготування:

Яйця відваріть круто, остудити і подрібни.
Цибулю дуже дрібно поріж. Огірок поріжте соломкою. Подрібнюємо зелень.
Рибні консерви розімни виделкою. Якщо масла занадто багато, можна злити зайве.
З'єднайте всі інгредієнти, посолити, заправ майонезом і перемішати.
Викладаємо начинку на млинці і згорни їх трубочкою. Подавай холодними.

Начинка для млинців з беконом і сиром

Інгредієнти:

300 г бекону,
150 г сиру,
пучок зелені.
Приготування:

Бекон тонко поріжте. Сир потри на крупній тертці. Подрібнюємо зелень і виклади шаром у млинці.
На кожен млинець викласти шар бекону, посип тертим сиром і подрібненою зеленню.
Згорни млинці трубочкою і помісти в розігріту духовку або мікрохвильову піч на 3 хвилини, щоб сир розплавився. Подавайте гарячими.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Леді Гага похвалилася обручкою