Цим рецептом учасниця 3 сезону «МастерШеф» Аліна Замковенко поділилася з програмою “Все буде добре“!


Про це повідомляє портал "Clutch"


Інгредієнти:

Яйце — 1 шт.
Сіль — 0,5 ч. л.
Сода
Масло вершкове
Морква (сік) — 2 ч. л.
Шпинат – 50 р.
Олія рослинна
Філе куряче — 300 г
Цибуля порей — 1 стебло
Бринза – 150 г
Сир – 200 г
Салат (для прикраси)
Вода — 150 мл
Кефір — 150 мл
Борошно (ємність склянки — 200мл.) — 1,5 скл.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Спосіб приготування:

Змішати воду з молоком. Додати борошно, соду і добре перемішати, щоб не було грудочок. Яйце збити з сіллю.
Тісто розділити на 2 рівні частини. В одну частину додати морквяний сік. А в іншу – шпинат, залитий гарячим молоком і збитий блендером.
Збити кольорове тісто до однорідності. Випекти млинці на сковороді і змастити вершковим маслом. Млинці нарізати на смужки і сплести рогожу.
Для начинки відварити куряче філе, і пропустити його через м'ясорубку. Додати обсмажену цибулю порей, бринзу, посолити і перемішати. Млинцеву рогожу перевернути і викласти начинку.
Блін згорнути конвертиком. Для подвійний начинки солодких млинців використовувати сир і шоколадно-горіхову пасту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ось яким подарунком на День святого Валентина порадувати кохану людину