В Україні заборонили вакцину "Пентаксим" через порушення вимог законодавства.

Наголошується, що під заборону Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками потрапив лікарський засіб виробництва "Санофі Пастер С. А.".

аптека

Постійний заборона введена через маркування іноземною мовою (російська), що порушує вимоги законодавства України.

Під тимчасову заборону також потрапила вода для ін'єкцій, серія №81009003, розчинник для парентерального застосування по 2 мл в ампулі; по 10 або 100 ампул у пачці; по 5 мл в ампулі; по 10 або 100 ампул у пачці; по 2 мл в ампулі; по 5 ампул у блістері, по 2 блістери в пачці; по 5 мл в ампулі; по 5 ампул у блістері, по 2 блістери Приватного акціонерного товариства "Лекхім - Харків", Україна. Тимчасова заборона введена через непередбачену побічну реакцію при застосуванні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

аптека

Як відомо, "Пентаксим" - це комбінована вакцина для профілактики 5 найбільш небезпечних дитячих захворювань. У неї входять вакцини дифтерії та правця адсорбована, кашлюку ацеллюлярная, поліомієліту інактивована, інфекції, спричиненої Haemophilus influenzae тип b кон'юговані.

Раніше ми писали про те, що Світлана Бубенчикова, менеджер медичної групи реанімаційного пакету реформ, розповіла, що чекає на українців, які не підпишуть декларації про обслуговування з лікарями в рамках медичної реформи.

Бубенчикова повідомляє, що вони опиняться в так званих "червоних списках" Міністерства охорони здоров'я.

Крім того, експерт додала, що "червоний" список не позбавляє права вільно вибирати лікаря і не означає, що пацієнт повинен обслуговуватися тільки за місцем реєстрації – лікарня просто отримує менше грошей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що загрожує українцям, не підписали декларацію з лікарем.

Раніше портал Знай.uа писав про шкідливі звички, які вбивають наші нирки.

Також портал Знай.uа писав про те лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко ініціює розгляд у парламенті питання про звільнення від посад в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.