Убитий у п'ятницю ввечері, 31 серпня, ватажок "ДНР" Захарченко за кілька днів до своєї смерті збільшив в рази охорону.


Кафе "Сепар", де підірвали головного донецького терориста, було основним місцем сходки високопоставлених бойовиків, з якими Захарченко вів важливі переговори, передають ЗМІ.


В результаті вибуху терорист отримав смертельне поранення в голову. У "ДНР" розповіли, що бомбу замаскували або в світильник, або в люстру. Боєприпас привели в дію дистанційно, як тільки Захарченко увійшов в "Сепар".


Джерела спростували дані про те, що терорист помер в лікарні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


У ЗМІ потрапив фото мертвого Захарченко, який лежить прямо на асфальті біля місця вибуху. Захарченко сильно обгорів, він в буквальному сенсі весь чорний.
Незабаром також показали фото ймовірного вбивці Захарченко. За деякими даними, саме цей чоловік - власник кафе, де був знищений ватажок "ДНР". Йдеться про Олександра Костенко, екс-охоронця Захарченко, на фото він стоїть спиною до вбитого вчора бойовика.


У Донецьку "рознесли" в пух і прах версію бойовиків про причетність до вбивства Захарченко "українських диверсантів".

"Кафе добре охоронялося. Поруч з Захарченко було повно охоронців. Просто так пронести бомбу всередину його фактично резиденції і місця головної сходки не можна було. Безумовно за вбивством стоять свої, можна навіть не сумніватися", - кажуть джерела.


Нагадаємо, ватажка "ДНР" Олександра Захарченка могли усунути російські спецслужби або його оточення через гроші та розширену сферу впливу, яким він останнім чаксом аж занадто хизувався.


Про це йдеться в блозі Фашика Донецького, опублікованого у мережі. Він зазначив, що у терориста було багато ворогів, а нещодавно навіть відбулася сходка з приводу його поведінки, яка закінчилася на підвищених тонах.


Як повідомляв раніше Знай.ua, заступник командира "корпусом Міноборни "ДНР" Едуард Басухин заявив про те, що українські військові розпочали підготовку до наступу на Донбасі після смерті ватажка терористів Олександра Захарченко.


Також Знай.ua писав про те, що від вибуху в центрі Донецька вдень 31 серпня загинув не лише ватажок бойовиків Олександр Захарченко, але й його близький соратник та за сумісництвом "міністр доходів" невизнаної республіки Олександр Тімофєєв, відомий за позивним "Ташкент".