Укрпошта продовжує збурювати своїх клієнтів. В цей раз компанія планує підвищувати вартість своїх послуг. Більше того, ціни на відправку листів і посилок будуть підвищуватися двічі: з 10 вересня і з 1 січня 2019 року. Про це повідомляє Politeka.

В першу чергу зміниться тариф на пересилання письмової кореспонденції (пріоритетного листа вагою до 50 г) — на 2 грн, а на посилки без оголошеної цінності, у рамках послуги «Укрпошта Стандарт», масою до 10 кг в межах України — на 3,6 грн (з ПДВ).

А з наступного року тариф на пересилання письмової кореспонденції (пріоритетного листа вагою до 50 г) зміниться порівняно з першим етапом на 1 грн, а на посилки без оголошеної цінності, у рамках послуги «Укрпошта Стандарт», масою до 10 кг в межах України на 2,4 грн (ПДВ).

Тарифи на пересилання відправлень вагою більше 10 кг в рамках послуги «Укрпошта Стандарт», зокрема, пересилання відправлень вагою від 10 до 15 кг в межах області становитиме 45 грн (з ПДВ), по Україні — 51 грн (з ПДВ). Хоча ціни на міжнародні послуги та додаткові послуги «Укрпошта Стандарт» не планують змінювати.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Укрпошта опинилася на межі дефолту. "Укрпошта" опинилася на межі банкрутства, керівництво говорить про серйозні проблеми з фінансами і боргами. Перший заступник генерального директора Відкритого акціонерного товариства (ПАТ) "Укрпошта" Олександр Чернявський повідомив про критичний стан підприємства. Дану заяву він зробив під час робочої зустрічі редакторів національних та регіональних газет, активістів Національного союзу журналістів України (НСЖУ).

Наголошується, що саме цим "Укрпошта" пояснює пропозиції великим видавцям відтермінувати розрахунки з редакціями за підсумками передплатної кампанії.

Нагадаємо, "Укрпошта" запускає експрес-доставку з Китаю. Тепер товари, замовлені онлайн, будуть приходити набагато швидше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Нова Пошта" згортає популярну послугу.

Також "Знай.uа" писав, що Укрпошта обурила українців "європейським" сервісом.