Реєстрація авто по-новому: що зміниться для українців

Нещодавно Кабінет міністрів скасував процедуру зняття транспортного засобу з обліку під час його продажу. Відповідну постанову було прийнято на засіданні уряду 22 серпня.

Згідно з новим документом, транспортні засоби при продажу чи будь-якому іншому відчуженні будуть відразу перереєструвати на нового власника.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нові тарифи Укрпошти змусять українців возити посилки самостійно

Укрпошта продовжує збурювати своїх клієнтів. В цей раз компанія планує підвищувати вартість своїх послуг. Більш того, ціни на відправку листів і посилок підвищуватимуться двічі: з 10 вересня і з 1 січня 2019 року. В першу чергу зміниться тариф на пересилання письмової кореспонденції.

Пекло замість відпочинку: авіакомпанії масово знущаються над українцями

1 вересня понад 300 пасажирів вже півдня чекають на свій рейс до Туреччини в аеропорту Бориспіль. Про це в суботу стало відомо з повідомлення адвоката Олега Іщенка, яке він опублікував на своїй сторінці Facebook.

Захарченко

Викинули, як непотріб: з'явилося відео з убитим Захарченко

Убитий в п'ятницю ввечері, 31 серпня, ватажок "ДНР" Захарченко за кілька днів до своєї смерті в рази збільшив охорону. Кафе "Сепар", де підірвали головного донецького терориста, було основним місцем сходки високопоставлених бойовиків, з якими Захарченко вів важливі переговори, передають ЗМІ.

пожежа

На Харківщині жахлива катастрофа, стягнута вся техніка

На території Жовтневого лісництва Вовчанського лісгоспу в Харківській області палає близько 10 га лісової підстилки. До гасіння пожежі залучили 140 людей. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. За даними відомства, займання сталося 1 вересня близько першої години дня біля селищ Гатище і Огурцово Вовчанського району.

"Сили і засоби загонів Державної служби з надзвичайних ситуацій зосереджені для захисту населених пунктів. До гасіння залучено 140 чоловік, 31 одиниць техніки та пожежний потяг", - йдеться в повідомленні.