Розслідування справи військового льотчика Владислава Волошина, який застрелився 18 березня у власній квартирі, триває. Про це повідомляє "Громадське".

Волошин на момент смерті був виконуючим обов'язки директора комунального підприємства "Миколаївського міжнародного аеропорту", а до цього воював в зоні АТО і був капітаном 229-ї бригади тактичної авіації ВПС України.

Так у Миколаєві місцева поліція розглядає три основні версії самогубства військового льотчика Владислава Волошина.

Згідно з першою версією, Він покінчив з собою у стані душевного хвилювання.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Друга версія припускає, що льотчик вчинив самогубство через свою професійну діяльность на посаді в. о. директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт".

За третьою версією, чоловіка довели до самогубства.

При цьому уточнюється, що третя версія - не просто "доведення до самогубства", а "вчинення самогубства у зв'язку з примушенням до протиправних дій".

Раніше поліція розглядала шість версій смерті Владислава Волошина. Поліція відкинула половину версій. А саме: самогубство через взаємини у сім'ї; самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби в ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

26 березня начальник Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Юрій Мороз заявив, що слідство не має даних про те, що Він покінчив з собою під зовнішнім тиском.

Після смерті Волошина виконуючим обов'язки директора міжнародного аеропорту Миколаєва призначений депутат Миколаївської обласної ради Федір Барна.

При цьому в січні 2018 року журналісти оприлюднили аудіозапис наради, на якому голос, схожий на голос Барни, наполягає на тому, щоб тодішні керівники аеропорту Михайло Галайко, Максим Карпін і Волошин провели тендер на роботи з ремонту аеровокзалу, які в той час вже виконувала миколаївська компанія "Житлопромбуд-8".

Колишнього директора Галайко 26 грудня 2017 року затримали при спробі дати хабар губернатору Олексію Савченко.

30 березня 2018 року голова Миколаївської обласної держадміністрації Савченко подав президенту України Петру Порошенку заяву про складання повноважень на період розслідування самогубства Волошина.

Нагадаємо, журналіст розповів, хто занапастив українського льотчика.

Як повідомляв портал "Знай.uа", волонтер розповів про загадкові смерті українських офіцерів.

"Знай.uа" писав, 29-річний льотчик-герой АТО Владислав Волошин в період з травня по січень 2014 року скоїв 33 бойових вильоти і, зокрема, ліквідував російських десантників під Иловайском.