Українцям варто уважніше поводитися з вогнем. Рятувальники попередили, що в країні до 4 вересня збережеться високий рівень пожежної небезпеки 5 класу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"З 2 по 4 вересня у південних, східних, центральних областях збережеться надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки. У південних і східних районах Київської області до 4 вересня збережеться надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки, - сказано в повідомленні.

А ось нещодавно поблизу сіл Гатище та Огурцово Вовчанського району на території Жовтневого лісництва Вовчанського лісгоспу сталося загоряння двох осередків лісової підстилки загальною площею 6,5 га. Про це повідомили рятувальники.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Німеччині в міжнародному аеропорті Франкфурта-на-Майні сталася пожежа. Повідомляється, що загорівся аеродромний тягач. Пізніше вогонь перекинувся на лайнер Airbus A340 авіакомпанії Lufthansa.

Зазначимо, що на борту не було пасажирів, проте через дим в аеропорті постраждали шість людей. Всі вони були госпіталізовані до найближчої лікарні Франкфурта-на-Майні.

Зазначається, у пожежі літак отримав пошкодження, і поки не може виконувати рейси. Спочатку тягач повинен був відбуксирувати його до одного з виходів, де на лайнер чекали пасажири.

Варто нагадати, що в приватному будинку в Лисичанську стався вибух. Цю інформацію повідомила у своєму Facebook Тетяна Погукай, речник прес-служби ГУ Нацполіції в Луганській області.

Вибух стався на вулиці Генерала Потапенка. В результаті події постраждало дві людини: 58-річний чоловік та його 56-річна жінка отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Їх було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні міста. За попередньою інформацією, вибух стався внаслідок витоку газу через несправність газового котла.

Нагадаємо, в Пітері машини їдуть крізь вогонь.

Як повідомляв Знай.uа, пекельне полум'я взялося за черговий ТЦ в Росії.

Знай.uа писав, ад в Кемерово триває: Востріков пішов на службу до паліїв.