Алла Пугачова приїхала на церемонію прощання з Йосипом Кобзоном з букетом гвоздик.


Вона не відповідала на запитання журналістів і швидко пройшла в будівлю. Нагадаємо, всі до останнього сумнівалися, чи прийде Пугачова попрощатися з Кобзоном, адже стосунки між ними тривалий час були напруженими.


Примадонна прийшла попрощатися з Йосипом Давидовичем – у чорному капелюсі, з величезним букетом квітів, прихопивши з собою Максима Галкіна. Але від коментарів пресі категорично відмовилася: “Ні, не можна “кілька слів”: ні зараз, ні потім!”

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перша зустріч Пугачової і Кобзона сталася наприкінці 60-х. Кобзон тоді вже був зіркою радянської естради, а Пугачова – мало кому відомою молодою співачкою. Пізніше Йосип Кобзон випустив автобіографічну книгу «Як перед Богом», в якій невтішно відгукнувся про Аллу Пугачову. У виразах Кобзон не соромився, обзиваючи Аллу Борисівну дурною бабою і зіркою, що зарвалася.


Примадонна затаїла образу і жорстоко помстилася – ставши господинею фестивалю «Пісня року», викреслила прізвище Кобзона із списку учасників концерту, хоча він там був протягом 24 років, починаючи з 1971 року. Між двома зірками почалася холодна війна – вони не віталися при зустрічі і навіть інколи обмінювалися лайливими словами.


На 70-річчі Кобзона Пугачової не було. Зате на 75-річчя вона прийшла разом з Максимом Галкіним та Філіпом Кіркоровим. А на святковому банкеті вимовила короткий тост:

«Бажаю вам 100 років життя. Ваша сім’я абсолютно чудова, чарівна, і ви завжди будете для всіх поколінь еталоном артиста, людини, сім’янина і, звичайно ж, чоловіка. Я, звичайно, тільки на цей вечір, дозволю собі спробувати зробити для вас щось приємне».

Нагадаємо, представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова здивувала фотографією з померлим Йосипом Кобзоном.
Фотографію Захарова опублікувала у своєму Instagram.

На фото Захарова знаходиться в дещо дивній позі: вона стоїть на колінах на сидінні відкидного крісла в концертному залі і розмовляє з Кобзоном.


Як повідомляв раніше Знай.ua, харківські активісти організували своєрідну акцію у зв'язку зі смертю відомого радянського та російського співака Йосипа Кобзона.


Також Знай.ua писав про те, що 2 вересня Росія проводить в останній шлях російського артиста і депутата Йосипа Кобзона.