Представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова здивувала фотографією з померлим Йосипом Кобзоном

Фотографію Захарова опублікувала у своєму Instagram.

На фото Захарова знаходиться в дещо дивній позі: вона стоїть на колінах на сидінні відкидного крісла в концертному залі і розмовляє з Кобзоном.

У мережі відразу ж стали коментувати побачене.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Маша вміє це робити, де завгодно. Під столом у кабінеті начальства, в машині, і навіть от так, через крісло. До речі, Кобзон тут ще живий. Наклеп на Машу не зводимо", - пожартував український політолог Олексій Голобуцький.

Багатьох користувачів здивувала поза, в якій варто представниця російського МЗС.

"Цікава поза, панове!" - пишуть користувачі під знімком в Instagram.

2 вересня в російській Москві проходить церемонія прощання з народним артистом СРСР і Росії Йосипом Кобзоном, який активно підтримував агресію Кремля в Україні. В цей же день артиста повинні поховати на Востряковському кладовищі поруч з могилою матері.

Радянський і російський співак Йосип Кобзон помер внаслідок того, що у нього прогресував рак – він мав вже четверту стадію цієї хвороби.

24 канал повідомляв, що вдень 30 серпня на 81 році життя помер Йосип Кобзон. Зазначалося, що поховають артиста 2 вересня на Востряковському кладовищі в Москві.

Як розповів Михайло Давчилов, колишній директор Національного медичного дослідницького центру онкології імені Блохіна, де лікувався співак, причиною його смерті стало прогресування раку.

"У нього було онкологічне захворювання, яке почало прогресувати. Це була четверта стадія. Колосальна трагедія для всіх нас", – підкреслив медик.

У той же час він додав, що Кобзону робили операцію в Німеччині, а після цього той приїхав лікуватися в Росію, де протягом багатьох років проходив хіміотерапію.

Нагадаємо, Захарову підловили на тупому історичному бавовні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Захарова змінила стать замість іміджу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Захарова перейшла на погрози в адресу Трампа.