У суботу, 1 вересня, фанати футбольного клубу "Миколаїв" під час проведення матчу 7-го туру Першої ліги з "Авангардом" (0:0) потроллили вбитого терориста "ДНР".

Про це повідомляє MFC Mykolaiv на своїй сторінці в Twitter.

Футбольні вболівальники на трибунах стадіону вивісили манекен, до якого прикріпили фотографію донецького ватажка бойовиків Олександра Захарченко. Він помер від вибуху біля кафе в Донецьку 31 серпня.

"Бомбезний гість на нашому секторі", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином вболівальники показали свою громадянську позицію і ставлення до мертвого терориста, ватажкові "ДНР" Олександру Захарченко.

У неділю, 2 вересня в мережі почали з'являтися перші фото з похорону глави самопроголошеної "ДНР". Повідомляється, що його поховають на кладовищі "Донецьке море".

Користувачі мережі опублікували перші кадри з місця похорону ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко. Так зване "прощання" проходить у центрі окупованого Донецька.

"Людей біля Донбас-опери вже неміряно. До початку церемонії прощання з Олександром Захарченко ще півгодини", - пишуть користувачі мережі в описі до фотографій.

Зазначимо, що за даними очевидців, Захарченко поховають на так званій Алеї Героїв, яка розташована на цвинтарі "Донецьке море".

Нагадаємо, ось це поворот — до смерті Захарченко причетний Кобзон: відео. Складається враження, що лідер ДНР передбачив свою смерть.

Як повідомляв "Знай. ua", подвійне свято: Захарченко забрав з собою в пекло найближчого соратника. Ватажка "ДНР" підірвали у власному кафе.

"Знай. ua" писав, що у мережі з'явилися перші кадри з похорону Захарченко. Заради "прощання" з Захарченко в Донецьку перекрили рух.