"Пішов з життя мужня людина, його зрадницьки вбили, наслідки будуть досить неминучі", - сказав Пєсков.
Про яку саме зраду йде мова, він не уточнив. Зазначимо, раніше російські політики і дипломати звинуватили у вбивстві українські спецслужби, тоді як у ЗМІ вже давно циркулювала інформація про те, що Кремль має намір "прибрати" Захарченко.
"Брат, бережи себе!"- Сурков звернувся до живого Захарченко в день його похорону.


Також Пєсков заявив, що загибель Захарченко "не буде сприяти виходу на реалізацію мінських домовленостей", які регулярно порушуються російсько-окупаційними військами.


Нагадаємо, 31 серпня, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку. Вибух стався в ресторані "Сепар". Загинули дві людини – ще 12 отримали поранення різної тяжкості.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У їх числі опинилися самозваний "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") та керівник молодіжного крила організації "Оплот Донбасу" Наталія Волкова.


Міністр охорони здоров'я т. н. "ДНР" Олександр Оприщенко підтвердив інформацію про те, що в результаті вибуху в ресторані в центрі Донецька загинули глава т. н. "ДНР" Олександр Захарченко і його охоронець. Ще 12 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.
"За уточненими даними, в результаті терористичного акту загинули дві людини: Голова Донецької Народної Республіки Захарченко Олександр Володимирович і його охоронець. Дванадцять осіб отримали травми різного ступеня тяжкості", зазначив він.
Олександр Оприщенко зі свого боку висловив упевненість, що розповсюджується по соціальним мережам, в тому числі з посиланням на МОЗ т. н. "ДНР", інформація "про п'ятьох загиблих, у тому числі дитину, не відповідає дійсності".
Нагадаємо, підозріла деталь на похоронах Захарченко викликала масу питань.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "похований" Ташкент повстав з мертвих і прийшов на прощання з Захарченко.
"Знай.uа" писав, що бойовик розповів, як вбили Захарченко.