Користувачі мережі підняли справжній галас навколо смертей екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченко і російського співака Йосипа Кобзона. Так в мережі навіть придумали символ смерті, який терористам на Донбасі нібито передав Йосип Кобзон, який помер.

Так, російський блогер і фінансист Слава Рабинович опублікував на своїй сторінці в Facebook фотографію підірваного 31 серпня ватажка ДНР Олександра Захарченко, на голові якого одягають парик Йосипа Кобзона.

"#ПадежСкота: перехідна перука Кобзона", - підписав він знімок.

#ПадёжСкота: переходящий парик Кобзона

Posted by Slava Rabinovich on Saturday, 1 September 2018

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після блогер опублікував жартівливе посвідчення до нагрудного знаку, який виконаний у вигляді перуки.

Також Рабінович опублікував ще одне фото, на якому перуку Кобзона приміряв вже президент Росії Володимир Путін.

"Коли ти зловиш, нарешті, перуку Кобзона, путлер?", - написав Рабінович.

Когда ты поймаешь, наконец, парик Кобзона, путлер?

Posted by Slava Rabinovich on Saturday, 1 September 2018

У мережі оцінили жарт блогера, але допустили, що Путіна після смерті просто замінять іншим двійником.

Варто відзначити, що в Донецьку 31 серпня у кав'ярні "Сепар" стався вибух, в результаті якого помер ватажок бойовиків так званої "ДНР" Олександр Захарченко.

Після інформації про замах, користувачі соцмереж моментально відреагували і почали будувати прогнози і намагатися зрозуміти, хто стоїть за тим, що сталося. Не обійшли увагою в соцмережах і той факт, що Захарченко помер незабаром після того, як помер Йосип Кобзон.

Як розповіли в СБУ, загибель Захарченко може бути пов'язана з кримінальним переділом власності в т. н. "ДНР". При цьому в українській спецслужбі не відкидають і версію про те, що Захарченко став дуже незручним" для Кремля, і його прибрали за вказівкою з Москви.

Нагадаємо, у відомого радянського і російського естрадного співака Йосипа Кобзона був таємний блокнот, в який він записував всі свої справи і плани.

Як повідомляв портал "Знай.uа", труну з тілом ліквідованого ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка був заритий на кладовищі "Донецьке море" в Ленінському районі. І поки в "ДНР" оплакували путінського терориста, в Києві активісти влаштували "святкування" цієї події.

"Знай.uа" писав, у п'ятницю, 31 серпня в Києві біля посольства Росії українці провели акцію на честь померлого Йосипа Кобзона. Організатори акції назвали її "Highway to Piramidka".