У відомого радянського і російського естрадного виконавця Йосипа Кобзона був таємний блокнот, в який він записував усі свої справи та плани.

Про це повідомили російські ЗМІ.


Про записник Кобзона розповів український композитор Володимир Бистряков. Він пояснив, що артист намагався допомагати людям і вів для цього "блокнот добрих справ".
Бистряков повідомив, що у таємному блокноті Кобзона були позначки і нагадування, кому і чим він в силах допомогти.


"Цьому - протези, цього - квартиру, цього - відновити на роботу, цього - путівку. Він працював на людей", - згадав Бистряков.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Знайомий співака розповів про кілька епізодів з життя естрадного виконавця. Коли брат його друга, драматурга і поета Олександра Вратарьова захворів на лейкемію, Йосип Кобзон кинув всі справи і приїхав в Нальчик з Москви, що на особистому автомобілі об'їхати всі необхідні інстанції.


Однак відомий Йосип Кобзон і дещо у інших справах. За неодноразове відвідування окупованих бойовиками територій Донецька і Луганська з концертами, а також за підтримку членів незаконних збройних формувань, його позбавили спочатку звання почесного громадянина міста Слов'янськ Донецької області, а потім указом №126 / 2018 президента України він позбавлений державних нагород і всі його активи були заблоковані.


Нагадаємо, радянський і російський співак Йосип Кобзон помер унаслідок того, що у нього прогресував рак – він мав уже четверту стадію цієї хвороби.

"У нього було онкологічне захворювання, яке почало прогресувати. Це була четверта стадія. Трагедія є колосальною для нас для всіх", – підкреслив медик.


Як повідомляв раніше Знай.ua, харківські активісти організували своєрідну акцію у зв'язку зі смертю відомого радянського та російського співака Йосипа Кобзона.


Також Знай.ua писав про те, що 2 вересня Росія проводить в останній шлях російського артиста і депутата Йосипа Кобзона. Попрощатися з ним прийдуть політики, музиканти, спортсмени та прихильники.