Незважаючи на дію "шкільного" перемир'я, бойовики помітно збільшили кількість обстрілів позицій ОС – за минулу добу 20 разів відкривали вогонь, 2 українських військових отримали поранення. З початку поточної доби окупанти 6 разів порушили режим тиші – втрат серед бійців ООС немає. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Об'єднаних сил за станом на 7 годину ранку 4 вересня.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Ворог провадив обстріл наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Миронівський, Зайцево, Шуми, Опитне, Піски, Павлопіль, Гнутово, Водяне та Лебединське", - повідомили в штабі.

"Під час ведення бойових дій за минулу добу двоє військовослужбовців збройних сил отримали поранення", - підкреслили в прес-центрі.

За даними розвідки, за минулу добу 2 бойовиків були знищені, ще 2 отримали поранення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З початку поточної доби противник 6 раз обстріляв позиції наших військ. На Донецькому напрямку - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Красногорівки. На Маріупольському напрямку – з великокаліберних кулеметів біля населених пунктів Гнутово, Лебединське та Широкіно. Втрат серед наших захисників немає", - йдеться у звіті.

Раніше повідомлялося, що армія НАТО вже в Україні. З 3 вересня в Україні стартували багатонаціональні військові навчання "Репід Трайдент - 2018" (Rapid Trident - 2018) за участю підрозділів армій НАТО. Як повідомляють у відомстві, урочисте відкриття навчань відбулася на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львівській області.

Нагадаємо, Україна у вересні повідомить РФ про припинення договору про дружбу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що путінські бойовики готуються лягти під кулі українських героїв, готовий наказ.

Також "Знай.uа" писав, що стало відомо, скільки українців їде з країни щороку.