Російське ФСБ офіційно підтвердило, що в окупований Донецьк направляється спеціальна група для розслідування вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченко.

Журналіст Денис Казанський вважає, що це дуже важлива обставина. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Казанцев заявив, що російські силовики вперше офіційно вторглися на територію Донбасу.

Якщо раніше вони стверджували, що «їхтамнемає», то тепер ніхто вже не ховається. Не збагну тільки, де реакція нашої влади? Служба безпеки чужої держави без згоди України приїжджає в Донецьк, і де нота протесту від української сторони? Тут по-хорошому треба Радбез ООН скликати. Маємо доказ окупації наших територій Денис Казанський

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що з початку поточного року на Донбасі були знищені 567 терористів російсько-німецьких окупаційних військ, і ще майже 900 отримали поранення. Як повідомив у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц", зазначені дані можуть відрізнятися в більшу сторону, так як командування противника регулярно приховує дані про втрати серед особового складу.

"Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційна кількість загиблих і поранених у зв'язку з низьким так званим закликом на військову службу за контрактом" і небажанням останнім часом захищати так звані межі "республіки", - написав він.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", екс-ватажок "ДНР" Олександр Бородай збирається захопити Київ терористами, а після зареєструвати там власну проросійську організацію, що складається з бойовиків.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що незважаючи на дію "шкільного" перемир'я, бойовики помітно збільшили кількість обстрілу позицій ОС – за минулу добу 20 разів відкривали вогонь, 2 українських військових отримали поранення.