Найближче оточення вбитого екс-ватажка терористичної "ДНР" Олександра Захарченко поспішно залишає Донецьк і намагається виїхати з території фейкової республіки. Про це у Facebook повідомив правозахисник, уповноважений з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павло Лисянський.


За його словами, у зв'язку з ліквідацією терориста Захарченко, силовики "ДНР" вночі провели ряд арештів. Є інформація про двох затриманих. "До людей приходили прямо в квартири вночі", - відзначає Лисянський.
Він також підкреслив, що найближче оточення Захарченко переодягаються в цивільне і намагаються сховатися.
"Донецьк взято в кільце військовою технікою, всі воєнізовані підрозділи незаконних воєнізованих формувань приведені в бойову готовність. Така обстановка, за інформацією джерел, у "ДНР" триватиме три дні", - заявив Павло Лисянський.


Він також розповів, що бойові дії активно не велися цієї ночі, в Мар'їнці були чутні автоматні і кулеметні черги. "КПВВ "Майорське" працює тільки на в'їзд в "ДНР". КПВВ "Маріїнка" і "Гнутово" з боку "ДНР" в'їзд і виїзд закритий. З "ДНР" людей не випускають не в РФ, ні в ОРЛО (окуповану частину Луганської області). Зараз працює тільки КПВВ "Станиця-Луганська", - підсумував уповноважений.
Раніше повідомлялося, що кияни красномовно проводили в пекло Кобзона і Захарченко. Труну з тілом ліквідованого ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко був заритий на кладовищі "Донецьке море" в Ленінському районі. І поки в "ДНР" оплакували путінського терориста, в Києві активісти влаштували "святкування" цієї події.
Люди принесли під стіни посольства Російської Федерації в Києві фотографії померлого недавно Йосипа Кобзона, ліквідованого Захарченко і поки живого Путіна. Також, на фото видно інші "атрибути свята".
Нагадаємо, сотні путінських відморозків приєдналися до Гіві, Мотороле і Захарченко.
Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що екс-ватажок "ДНР" забредил в прямому ефірі.
"Знай.иа" писав, що озвірілі бойовики відзначили "шкільний перемир'я" пекельним вогнем.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще