Публічне відтворення пісень, які пропагують збройну агресію Росії, планує заборонити міська влада Дніпра.

Про це стало відомо завдяки інформації з проекту рішення міськради на сайті адміністрації.

Так, у проекті рішення йдеться, що на території Дніпра в громадському транспорті, установах культури і відпочинку, готелях, ресторанах та інших громадських місцях не можна буде слухати пісні російських та українських виконавців, які підтримали агресію проти України.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перевіряти, як виконують це рішення, буде інспекція з благоустрою Дніпровської міськради.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість провела свою доньку Аріадну в сьомий клас.

Наряд для цього артистка обрала, як зазвичай, шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Анастасія також пригрозила, що збирається порвати лінійку.

Варто нагадати, що популярний російський актор театру і кіно Гоша Куценко потрапив в базу злочинців "Миротворця". Відповідне повідомлення з'явилося на сайті організації.

Гоша Куценко засвітився на зйомках нового фільму, який частково знімався в окупованому Криму. Мова йде про стрічку "балканський рубіж", в якій він виступив в якості продюсера та актора.

"Організація порушення Державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим групи іноземних громадян. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Участь у спробах легалізації анексії АР Крим", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, на черзі до чистилища: популярна група 90-х намилилася в Крим.

Як повідомляв Знай.uа, путінського шоумена знайшли мертвим у Колумбії.

Знай.uа писав, російська легенда намилила лижі в Крим.