протягом поточної доби, 4 вересня, з 7 години ранку до 18 години вечора російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Наголошується, що озброєння, яке заборонено мінськими угодами, не використовувалося бойовиками.

Про це прес-центру ООС повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, путінські терористи відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціям Об'єднаних сил в районі населених пунктів Щастя, Піски, Богданівка, Гнутово і Широкіно (Донецька і Луганська області).

Крім того, по українським захисникам селища Богданівка бойовики відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів.
Варто уточнити, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зведення станом на 18:00 4 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Упродовж поточної доби, від 7-ї до...

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Tuesday, 4 September 2018

Раніше повідомлялося, що незважаючи на дію "шкільного" перемир'я, бойовики помітно збільшили кількість обстрілів позицій ОС – за минулу добу 20 разів відкривали вогонь, 2 українських військових отримало поранення. З початку поточної доби окупанти 6 разів порушили режим тиші – втрат серед бійців ООС немає.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Ворог провадив обстріл наших позицій у районах населених пунктів Кримське, Миронівський, Зайцево, Шуми, Опитне, Піски, Павлопіль, Гнутово, Водяне та Лебединське" штаб ООС

При цьому, за даними розвідки, за минулу добу 2 бойовиків було знищено, ще 2 отримало поранення.

Нагадаємо, російський письменник-терорист Захар Прилепін, який воював у лавах "ДНР", зізнався, що на Донбасі воюють російські військові.

Як повідомляв портал Знай.uа, 2 вересня, в столиці Сомалі терорист-смертник атакував урядову будівлю в центрі міста. Вибухівка була закладена в автомобіль, яким керував смертник.

Також портал Знай.uа писав, що путінські бойовики готуються лягти під кулі українських героїв, готовий наказ.