Відомий військовослужбовець і учасник війни на Донбасі Олексій Петров потрапив у скандал через оприлюднення в мережі інформації що до його дочки, яка з 2014 по 2016 рік жила і працювала в Росії.
Фото виклав український журналіст Андрій Дзиндзя в Facebook. Судячи зі знімків, дівчина працювала в кіноіндустрії і знімалася разом з російським актором-"кримнашистом" Сергієм Безруковим.

Anzdriy Dzundzia виклав докази. Донька офіцера ЗСУ Олексія Петрова працювала в росії з 2014 по 2016 рік. Під час...

Posted by Іван Кривошия on Tuesday, 4 September 2018

Також користувачі докоряє її за те, що вона фотографувалася на тлі Кремля в дні, коли сталася трагедія в Іловайські.

Сам Олексій Петров підтвердив, що його дочка і справді два роки провела в Росії. За його словами, на неї дуже сильно подіяла місцева пропаганда. Зокрема, вона ніби не хотіла повертатися в Україну з-за "правосеков" і "бандерівців".
Про те, що моя дочка живе в Росії, тоді в 2014 році знали всі близькі друзі. Знали мої бійці. Ніхто не злив інфу сепарам. (Я не помилився у своїх «котах»). Хоча не прийнято на війні задавати дурних питань, але у мене від хлопців не було секретів. Одна сім'я. Кожен день може стати останнім. Навіть мої міські знайомі з ватним нальотом знали, але теж промовчали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

(Я хотел пройти мимо... Вот просто сделать шаг в сторону с линии атаки, и пусть Табакки с гоу-про на макушке расшибет...

Posted by Alexey Petrov on Tuesday, 4 September 2018


Ліза поїхала до свого хлопця в 2012-м. Кілька разів знімалася в серіалах (масовка). Працювала копірайтером. Коли гриміла війна, в квітні 2014 року у нас з дочкою стався наступний розмова по скайпу,
– Ліза, ти коли приїдеш?
– Ой тату, не знаю... Страшно! У вас же там правосеки!
– Хто, хто???
– Ну правосеки і ще бандерівці.
– Хто тобі це сказав?
– Так тут по телевізору тільки про це і говорять.
– Ліза, давай ти приїдеш і ми вже вдома поговоримо на цю тему. Добре?
– Так батьку...
Зараз, запевнив боєць, вона змінила свою думку.

Нагадаємо, скандальний Ляшко вкотре здивував українців своїми витівками. Цього разу він вирішив виконати нову пісню Шуфутинського “3 вересня”.
До речі, третє вересня однойменна пісня Михайла Шуфутинського. В тексті пісні це день "прощання", коли "горять багаття горобини". Шуфутинський майстерно передав стан "хочеться постраждати", яке так люблять впадати українці під кінець літа.
Як повідомляв "Знай.uа", українські воїни добряче провчили бойовиків вогнем.
ТакожЗнай.uа" писав, чому ветеран АТО пояснив, чому не дав краба президенту.